BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

My Little Prince

23 December 2009

FIRST TIME NAK BERBLOG

Mama ni sebenarnye x lah reti sgt nak berblog.. cume mama rajin bace blog2 org lain jek.. mcm best lah plak.. tp yg sebenarnye motif utama mama buat blog ni adelah untuk manja mama.. mama nak bile manja mama dah besar nnt, adik ( pgglan manja anakku, walaupun ramai yg dah tegur jgn pggl dgn pgglan tu sebb katanye kalau ade adik nak pggl ape plak.. hehee.. nnt mama ngan papa fikirkan ye syg) boleh baca sendiri hasil nukilan mama yg ntah ape2 ni, dan mane nak tau adik boleh mewarisi blog ni akan dtg..


oklah mama x nak bebel byk2 lg, kite layan jek gambar2 adik mase baby ( gambo after deliver x de kat simpanan pendrive mama, yg ade original picture jek).. dan kat bawah ni mama tepekkan biodata manja mama..





Nama manja : Muhammad Naufal Rafiq Bin Nasrudin

Pggln manja : Adik @ Naufal

Nama mama : Siti Noor Taqwa Binti Yusof

Nama papa : Nasrudin Bin Ismail

Tarikh/waktu Lahir : 12 Mac 2007 - 3.27pm

Tempat lahir : Hospital Temenggong Sri Maharaja Tun Ibrahim Kulai Johor

Berat : 3.68kg ( normal )





hari ke 2 ( dah balik umah)








1 bulan 1/2





manja mama tido.. huhuhu...




mesti adik pelikkan nape semo baju ngan perkakas adik colour pink.. hehhe.. ni semo gara2 kedegilan mama yang dah scan baby tp x nak tau jantina baby.. konon2 nak ikut gerak hati mama yg rajin melawa mase mengandung ( ingtkan suke melawa anak gurl, rupanye terbalik)nak surprise first baby.. hehehe.. kesian adik kena guna bantal colour pink...

x pelah sayang, nasib sekrg ni mama tgk anak mama makin ligat, gagah dan perkasa.. hehe..

0 comments: