BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

My Little Prince

30 November 2010

Wedding KIKI

Selamat Pengantin Baru buat KIKI dan suami.
Semoga mahligai yg dibina berkekalan hingga ke akhir hayat..

20 NOV 2010



Wedding Angah

Selamat Pengantin Baru buat Angah dan suami..
Semoga mhaligai yg dibina berkekalan hingga ke akhir hayat...

 27 Nov 2010


 

19 November 2010

Bekok.. ( Part 3 )

Dah nak balikkkkkkkkkkkk...
Adik lah org yg plg susah sekali pujuk nak ajak balik..
Erm nasib papa dpt settlekan..
Tp mama memg dh agak dah, adik mesti buat hal punye..
kalau x buat hal,bukan Naufal Rafiq namanye..
huhu...




p/s : esoknye, mama ngan adik demam.. 
faris demam kat sek, sampaikn cikgu call mama zuly suruh ambik faris 
bwk ke klinik..
ish3x... seronoknye bercuti...


Bekok.. ( Part 2 )

Dah dpt port yg best, ape lg...
Mandi arh..
Air time tu plak sejuk betul, sebbnye....
Mlm sebelum kitaorg g tu, hujan..

Syok memg x hingat punye..
Rasa mcm x mo balik..
Anak mama lah yg berendam plg lama sekali..
Sampai kecut2 jari kaki ngan tangan pun still x mo naik lg..

















Dah puas berenang, confirm kebulur punye.. hehe..

Bekok.. ( Part 1 )

Xtvt cuti raye deepavali..
7hb Nov, kitaorg sefamily g berkelah ke Hutan Lipur Sungai Bantang, Bekok..
Mule2 plan nk g Hutan Lipur Gunung Berlumut..
Disebbkan kiteorg ni dah byk kali pergi ke sana, jadik lebih seronok bertukar angin plak...
Dah lama betul x g Bekok ni..

Pagi tu kitaorg bertolak pkl 10 dr Air Hitam..
Erm masing2 seronok x hingat punye..
Tok mak x ikut, sebb kena jg tok ayah kat umah..


Mood HAPPY !!!!!!!!


Dah Sampai.. Air terjun dh memanggil2.. huhu..


Dah jumpa pun "port" baik.. 
Mengah jugak mendaki, nak carik tmpt yg best punye psl..


Sesi menggedikkan diri sebelum mandi.. huhu.. 
layan jelah...

Xtvt naikkan bil air umah tok mak...

Salam semo.. hehe..
kali ni mama nk cite psl xtvt adik ngan cousin2 dia time berkumpul kat umah tok mak..
Bile semo dah balik, berkumpul memg saat yg plg syok sgt..
mcm2 kerenah, mcm2 perangai ade..
bile x jumpa, bertanya, bile berjumpa erm sendiri mau ingat arh..


Ni adalah salah satu xtvt yg dpt mengurangkan ade yg
 menangis, melalak, meraung bl bermain.. hehe..


suke arh tu.. 

09 November 2010

suka suki di TASIK Y..

Ni arh pice2 adik mase kat tasik Y..
ber2 jek ngan mama..











and xtvt bg ikan makan... hehe..

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v



Tok ayah demam lepas operation..

2hb Nov 2010, pg mama pergi keje mcm biasa..
tghari mama balik rehat, mak inform ayah demam kat sepital..
siang ni ayah cik yg jg ayah..
so, mama call office n inform untuk ambik cuti 1/2 hari..
Pkl 3 lebih mama bawak adik, tok mak, umi and makcik kesepital..

Disebbkan adik x boleh masuk ke dlm wad, so mama terpaksalah 
bwk adik jln2 ke tasik Y..
Lepak2 kat sane ber2 ngan adik, sampai pkl 6 lebih..

keadaan ayah stabil, cume mgkn ayah terlalu menahan 
sakit, sampai demam..


Pembedahan...

Salam semo..
Erm lame sgt mama x update blog adik..
bz sgt bulan ni.. mcm2 berlaku dan mcm2 xtvt..
ok mama cite satu2 yek..

1st sekali mama nk cite tntg tarikh 1 Nov 2010..
Tarikh ni ayah telah menjalani pembedahan untuk mengeluarkan batu di hempedu..
Mama ambik cuti..
mama pergi sepital pagi tu dgn umi and mama zuly..
ayah cik dh tggu kat sepital dr mlmnye..
ayahlong sampai kemudian dr jb..

kami 5 beradik tggu ayah dr pkl 11.45am, ayah telah di tolak ke dewan bedah..
Mcm2 perasaan yg kami rasa..
x henti2 doa kami supaya ayah selamat menjalani pembedahan...
Yg membuatkan kami risau ialah,
menurut doktor, risiko yg bakal berlaku amatlah besar..
ayah mengalami masalah jantung yg sgt lemah..
doktor hanya bg peluang 50-50 pd kami..

x mo tgk bilik ni lg...

Lepas sorg2, pesakit yg dimasukkn dlm dewan bedah sudah dikeluarkan..
tp ayah masih belum dpt berita..
x henti2 kami tggu, berdoa supaya ayah selamat keluar dr dewan bedah seperti pesakit2 lain..

lebih kurg pd hampir pkl 4 ptg, kami lihat nurse dr wad 8 dtg tolak katil ke dewan bedah..
Alhamdulillah, ayah selamat..
Cume keadaan ayah terlalu lemah..
Ayah di usung semula masuk ke dlm wad 8 seperti biasa..
Alhamdulillah jugak ayah x perlu dimasukkan ke wad ICU seperti mana yg doktor bgtau
kami sebelum ni..
Kami tau ayah kuat.. 
Mlmnye ayahlong jg ayah kat sepital..