BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

My Little Prince

22 February 2010

Birth Kak Iqah

20 Feb 2010 adalah hari lahir Kak Iqah yg ke 13 tahun.. Happy Birth Kak Iqah, semoga dipanjgkn umur, di murhkan rezeki, dan menjadi anak yg solehah.. Mcm biasa arh, kalau dah ade acara meniup lilin n potong kek ni memg dah x de tetamu lain lg.. Si kecik mama ni memg tetamu khas untuk acara2 begini.. hehe.. layannnnnn........
Adik komplen, nape keknye x de kartun spiderman..
hehe.. redha jelah..
Happy Birth Kak Iqah...
dah dewasa kak iqah..
memg dah x de muke lain lg.. hehe..

Berkelah ke Gunung Berlumut

Pada 14.02.10 yg lepas mama ngan adik g berkelah kat Air Terjun Gunung Berlumut Kluang..
Biasalah, kena plak jatuhnye hari raya cine, memg ramai betul org ke sana.. G ngan mama zuly n family, tok mak, abg syafiq, kak iqah n x lupe cik ct yg terboyot2 bawak babynye kat dlm perut.. hehe..
Papa x dpt ikut sebb papa kena bertugas hari ni.. Mama x mandi pun kat sana, mcm x de selera plak nak mandi sebb ramai sgt org kat situ.. hehe.. x pelah, yg pntg anak mama happy sudah..
adik dgn abg faris

seronoknye main bola dlm air..
lapar sgt si kecik ni pas berendam dlm air..

dah nak balik, tp adik still lg sibuk nak masuk khemah..
hehe.. jakun tul anak mama ni..
Mama ngn adik dah nak balik.

09 February 2010

Tension jek..

Rini mama balik keje terus mandi.. X lama tu adik jerit pggl mama.. Mama ingatkn nape lah, dah berderau gak darah ni.. Jap g ni lah yg terjadi...
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
ni lah hasilnye... muke memg x bersalah lgsg...
Habis krim muke Safi mama disapunye kat seluruh muke, rambut, tangan & kaki dia.. Nak marah pun dah x termarah.. nasib arh krim muke pun yg murah jek (mama memg x pernah guna yg mahal2 sebb kulit pun x bermasalah).. jadi mama abaikan jelah, cume bwk adik masuk bilik air n cuci ngan pencuci muke mama.. merengek-rengek gak adik time mama nak cucikan
sebb adik sendiri geli gaknye.. huhu.. tulah namanye, x de psl, cr psl..

Birth olok-olok..

Disebbkan adik ni hari2 mintak kat mama 'kek birthday to you' dan mama pun dah x larat nak layan permintaan adik, terpaksalah mama belikan adik kek olok-olok khas untuk adik.. padahal birth adik bulan depan, disebbkan dah x sabar sgt manja mama ni nak potong kek, terpaksalah mama belikan jugak.. mama pun memg minat kek, mama belilah kek aiskrim.. erm sedappppp..
nilah kek aiskrim olok-olok untuk adik..

bangganye dpt potong kek ngan abg faris.. layan jelah..




nyum.. nyum..







kenyang.. sedap plak tu, byk adik mkn kek aiskrim ni...







muke puas hati dah dpt potong kek.. huhu..





06 February 2010

Papa bwk g Bp Mall..

Semlm papa bwk mama ngan adik g bp mall.. saje jek jln2 cr jajan2 adik.. adik ni kalau dah mlm2 kat umah bile boring suke sgt mkn biskut2 @ ape2 jelh yg ringan, dan disulami ngan air vitegan yg memg dah jadik minuman kegemaran adik.. Tiap2 hari nak air vitegan jek.. erm layan jelah..
nampaknye shopping kali ni semonye makanan adik jek.. suke arh dia tu..
jom jalan2...

yuhuuu.. anak ngan mama yg pntg dgr nak berjalan suke jek..
mama suke jek bab jalan2 ni.. huhuhu..

suke jek anak mama ni kalau ajak berjalan..

adik ni teruk betul, papa tgh drive pun dipaksa senyum gak..
hehe.. hai lah anak..
huhu.. dah habis pun shopping..
hehhe.. adik dah nak terbang ni, mcm dlm cite awan dania tu..
fuhh.. puas hati dpt naik kapal terbang..
hehehe.. adik takut mase mama suh ambik gambo ngan ptung buncit tu..

mama sayang papa..

sukenye anak mama ni..
dah kenyang ye syg...
dah kenyang happy jek muke..

mama syg adik

Birth Abuya..

Erm lame betul mama x update blog adik ni, bz pun ye, ade penyakit "M" pun ye gak.. hehhe..
ni lah cite basi yg mama nak cite kat sini, pada 31 jan 2010 kitaorg sambut birth abuya yg ke 39 thn.. happy birth abuya, semoga panjang umur, dan dimurahkan rezeki.. dan mcm biasalah, bl ade adegan2 tiup lilin ni, memg adik akan jadik org ke2 yg kena tiup gak lilin nye.. sorry ye abuya, ni memg dah lumrah.. huhu..
kek ni mama beli kat kluang..

adik dgn abg faris..

umi bersama suami tercinta abuya..

terpaksa psg lilin kali ke2 untuk si kecik ni..
hehe.. sorry ye abuya, ni dh lumrah..


huhuhu.. puas hati dpt tiup lilin...