BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

My Little Prince

11 August 2010

N3 simple..

Salam Ramadhan untuk semo umat2 Islam..
Dah lame sgt2 mama x update blog ni..
kalau org lain ckp dh bersawang, kalau mama x tau lah dh jdk ape..
Adik ade kt sebelah mama ni, tgh main game Plants VS Zombie, guna laptop papa..
Suka hatilh adik nk wat ape pun, asal x merengek sudah..
Mama nk start cite dr date 24 July 2010, iaitu jatuhnye hari lahir Abg Afiq yg ke 21 thn..
Tp disebbkn pd tarikh tu ayahku telah jatuh sakit, dn terpaksa di bawa ke sepital, terpaksalah
ditunda acara potong keknye iaitu pd tarikh esoknye 25 July 2010.. 
Mcm biasa arh, kalau dh name potong kek, x sah kalau bukan Muhammad Naufal Rafiq
yg menjadik pemotong ke 2 dlm setiap acara..



Bermula dr tarikh 24 July hingga ke 31 July 2010, ayah telah di masukkn ke wad 8 Hospital Batu Pahat
kerana sakit yg same.. 
Kami adik beradik bergilir2 jg ayah sepnjg ayah berada di wad.. 
5 hari ayah terpaksa berpuasa untuk memulihkn dalaman perut ayah..


Sejak ayah balik dr hospital untuk kali yg ke 3 ni, 
mkn minum ayah memg terpaksa di control..
serik kami dgn ape yg dh berlaku sebelum ni..\
harap2 ayah pulih dn kembali sihat seperti biasa.. amin..

0 comments: