BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

My Little Prince

31 May 2011

Papa belanja makan.. yum.. yum...

Erm ni cerita mlm semlm.
Papa bwk g mkn.. 
Nama kedai x hingat..
Yg mama tau kt BBU..

Menu 100% western food..
Oh tidak, sungguh memuakkan..
tp sebb nak jg hati papa, mama telan jugk chicken chop tu..

Sebenarnya mama ada sejarah tentang chicken chop ni..
sejarah masa ngandungkn naufal, n time mabuk yg teruk sgt..
masa tu mama zuly bwk mama keluar mkn kt seafood..
mama memg x leh mkn sgt, sebb byk makanan yg mama x boleh bau..
Tp nak jg hati mama zuly ngan along, so, mama pun ikutlah..

Time order, semo mama mcm x berkenan di hati..
So, mama zuly orderkn chicken chop untuk mama..
Oh tidak, sampai jek chicken chop tu, 
tekak ni dh rasa mcm nak terkeluar semo isi perut..

Cube jugak bertahan, cover line kan..
x nak plak nnt org2 keliling ckp ngada2 ini org.. hehe..
masukkn jugk sedikit demi sedikit..
and lastly, memg tekak x boleh dipaksa..

Sejak dr tu mama memg x boleh bau sos chicken chop tu..
terasa mcm masa mabuk dulu..
Tp semenjak 2 menjak ni, papa memg rajin bawak balik chicken chop untk 
mama ngan adik kt umah..
erm nasib arh, tekak dh leh terima..












Anyway, tq papa belanja mama ngan adik semlm..
Sedap sgt, cume x larat nak habiskan semo.. hehe..

0 comments: