BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

My Little Prince

06 January 2011

1st Day sek..

Ni mama nk update n3 untuk hari pertama persekolahan adik..
3 hb Januari 2011, sempena hari lahir mama, sempena juga
julung kalinya adik melangkhkan kaki ke alam persekolahan..

1st day, bgn pg ada susah sikit lah. hehe..
nak kena pujuk, nk kena belai baru leh bgn..
dah biasa bgn lambatlh katakan..

tgklah ni, dah siap pun, tp mata still nk terpejam.. hehe..
muke memg terpaksa dan dipaksa..


Alhamdulillah, bl dh masuk jek sek, adik x de wat hal..
cume ade malu2 sikit lh..
mgkn sebb msh lum boleh masuk ngan perangai kwn2 kat situ..

Tp untuk hr pertama ni mcm2 hal yg mama jumpa..
terutamanya menangis sampai x hingat.. hehe..
Nasib anak mama x gitu.. anak mama relax jek..
cume penyakit malu, lambat sikit nk hilg..

Pkl 10 lebih mama tgglkan adik sekejap.
mama balik umah ngan papa, sbb papa nak ambik barg..
kul 11 lebih mama dtg semula ke sek adik..
cikgu mengadu ngan mama..

"td naufal sedekahkan colour2 pencil dia pd kwn2 dia,
nasib saya nampak, tp saya dh kutipkan semula n masukkan
dlm beg dia "

Wahai anakku, mulia sungguh hati mu..
semo brg nk di sedekahkan kat kwn2 yek..
kalau ye pun nk cr kwn, jgn lh bodek kwn sampai
ke tahap tu.. ish3x...


Pkl 12 tghari adik blk sek..
Tp msh ade lg yg nangis x sudah2..
sedih sgt gaknye hati tu meniggalkan umah msg2.. hehe..

Blk umah, adik mkn nasi n terus bummmmmm..
penat sgt anak mama sek.. kesian..

0 comments: