BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

My Little Prince

06 January 2011

Di support oleh Ultraman?? ye ke??

Salam Semo..
Mama nk cite psl persediaan adik untuk sesi pertama persekolahan ni..
Mcm x caye jek adik dh nak sek kan..
cepat betul ms berlalu..
cepat btl adik membesar..
diam x diam, adik dh nak masuk 4 tahun..
rase mcm baru jek mama ngandungkan adik..
ish ye jek.. huhu..

Brg2 sek adik beli kt mane ek??
erm nak tau ke??
mane lg kalau bukan tmpt shopping yg adik selalu war2kan tu..
BP MALL lah.. ish3x...

ntah ape yg dia suke sgt ngan bp mall tu pun mama x tau..
x lah best sgt pun..
agak nye tu jek yg adik senang sebut kot..


Disebbkan keterujaan adik kepada Ultraman terlalu mendalam..
nilah sebahagian hasil barangan persekolahan adik untuk kali ni..
Ianye telah di taja oleh Ultraman sendiri..
oh tidak.. 
tq ultraman.. 
( byklah ultraman nk taja ko!! )


0 comments: