BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

My Little Prince

28 June 2011

Penganugerahan Pin Leader E-data..

As Salam..
Rasanya lama betul mama x update kat blog adik..
Dah berkulat dinding2 dlm blog ni.. hehe..
Rini baru arh berkesempatan mama nak update cite..
Cite tentang hari peranugerahan mama sebagai Leader E-data..

Alhamdulillah, masa yg dikorbankan x sia2..
Berbaloi dgn anugerah yg di terima..
Cume skrg jek mama ada sikit menyepi..
Sejak balik semula ke jb..
Mgkn sebb hati ni msh berada di center Score A Pt Raja..

27hb Jun 2011, tarikh di mana mama telah diberi anugerah..
Gembira x terhingga.. Diraikan bagai anugerah bintang popular plak gamaknya..
Jauh lagi jihad mama..
Pin Caliph sedang menunggu..
InsyaAllah, satu hari mama akan dpt capai ke tahap tu..

Lebih menggembirakan apabila mama dan mama zuly terima anugerah leader 
pada ms yg sama..
erm, dua-dua beradik naik pentas.. Alhamdulillah.......


Terima Pin dari Jutawan Muda Puan Ina.. Hebattt!!!


Bersama Jutawan Muda Tuan Haji Imran & rangkaian Batu Pahat..


Semua Hebat.. Sehebat masa yg telah dikorbankan..



Partner yg plg hebat Leader Samsiah.. 


Anak Score A...


Happy.. Happy.. Happy.. Tahniah untuk kami dua beradik.. ; )


Leader2 Air Hitam.. Hebat Heyyyy!!!!...


* ape yg mama korbankan hari ini adalah untuk masa depan anak mama..
terlalu jauh lg perjalanan hidup yg perlu di lalui..
Sampai bila nak hidup mkn gaji.. bukan x cukup, tp just cukup2..
Kos pembelajaran semakin lama semakin meningkat..
jika skrg mama x lakukan, x kan mama nak sampai anak mama x dpt pergi 
ke mana2 Universiti yg terbaik..
Kalau hanya harapkan hidup mkn gaji, erm alamatnya,
adik hanya mampu mama hantar ke sek2 biasa jek..
x tergamak mama nak biarkan kehidupan anak mama mcm tu..
Mama nak yg terbaik untk anak mama..
Ape yg mama korbankan hari ini, segalanya untuk ms depan anak mama..
mama syg adik dunia akhirat.. Amin..

0 comments: