BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

My Little Prince

06 February 2010

Birth Abuya..

Erm lame betul mama x update blog adik ni, bz pun ye, ade penyakit "M" pun ye gak.. hehhe..
ni lah cite basi yg mama nak cite kat sini, pada 31 jan 2010 kitaorg sambut birth abuya yg ke 39 thn.. happy birth abuya, semoga panjang umur, dan dimurahkan rezeki.. dan mcm biasalah, bl ade adegan2 tiup lilin ni, memg adik akan jadik org ke2 yg kena tiup gak lilin nye.. sorry ye abuya, ni memg dah lumrah.. huhu..
kek ni mama beli kat kluang..

adik dgn abg faris..

umi bersama suami tercinta abuya..

terpaksa psg lilin kali ke2 untuk si kecik ni..
hehe.. sorry ye abuya, ni dh lumrah..


huhuhu.. puas hati dpt tiup lilin...


















0 comments: