BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

My Little Prince

09 February 2010

Birth olok-olok..

Disebbkan adik ni hari2 mintak kat mama 'kek birthday to you' dan mama pun dah x larat nak layan permintaan adik, terpaksalah mama belikan adik kek olok-olok khas untuk adik.. padahal birth adik bulan depan, disebbkan dah x sabar sgt manja mama ni nak potong kek, terpaksalah mama belikan jugak.. mama pun memg minat kek, mama belilah kek aiskrim.. erm sedappppp..
nilah kek aiskrim olok-olok untuk adik..

bangganye dpt potong kek ngan abg faris.. layan jelah..




nyum.. nyum..







kenyang.. sedap plak tu, byk adik mkn kek aiskrim ni...







muke puas hati dah dpt potong kek.. huhu..





0 comments: