BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

My Little Prince

06 February 2010

Papa bwk g Bp Mall..

Semlm papa bwk mama ngan adik g bp mall.. saje jek jln2 cr jajan2 adik.. adik ni kalau dah mlm2 kat umah bile boring suke sgt mkn biskut2 @ ape2 jelh yg ringan, dan disulami ngan air vitegan yg memg dah jadik minuman kegemaran adik.. Tiap2 hari nak air vitegan jek.. erm layan jelah..
nampaknye shopping kali ni semonye makanan adik jek.. suke arh dia tu..
jom jalan2...

yuhuuu.. anak ngan mama yg pntg dgr nak berjalan suke jek..
mama suke jek bab jalan2 ni.. huhuhu..

suke jek anak mama ni kalau ajak berjalan..

adik ni teruk betul, papa tgh drive pun dipaksa senyum gak..
hehe.. hai lah anak..
huhu.. dah habis pun shopping..
hehhe.. adik dah nak terbang ni, mcm dlm cite awan dania tu..
fuhh.. puas hati dpt naik kapal terbang..
hehehe.. adik takut mase mama suh ambik gambo ngan ptung buncit tu..

mama sayang papa..

sukenye anak mama ni..
dah kenyang ye syg...
dah kenyang happy jek muke..

mama syg adik

0 comments: