BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

My Little Prince

06 April 2010

Hutg tag yg brjaya dilangsaikn...

Akhirnye.. berjaya jugak Mama menyelesaikan hutg tag mama yg pertama dr Puan Nissa nie.. Hai, selagi x jwb rasenye mcm x lena nak tido tiap2 mlm.. erm padahal lena bebenor sampai bgn lambat tiap2 pg..hehe..

1. Adakah anda rasa HOT??

X lah sgt.. sebb dah musim hujan sekrg.. huhu..


2. Upload wallpaper pc/laptop yang anda guna sekarang.



3. Cerita pasal gambar.

Ada Papa, ada Mama dan plg penting ade manja mama Naufal.. pelengkap semgt untuk memulakan keje..


4. Bila kali terakhir anda makan pizza?

Bulan 12 kalau x silap, mase tu bawak anak sedara g belanja brg2 sek mkn kat pizza hut bp mall..


5. Lagu terakhir anda dengar?
Tgh dgr lagu CINTA PANTAI MERDEKA sekrg ni kat MP3 hp mama..



6. Apakah yang anda buat selain menyelesaikan tag ini?

Tgh layan skype member mama si Diela yg tgh boring kat tempat keje dia..


7. Selain nama sendiri, anda dipanggil nama apa?

Siti bebudak cine kat sek dulu, Noor member2, Kak Noor member2 yg berpangkat adik, Adik Noor family, Taqwa kwn2 sek yg skema, Wawa bebudak highway, Mama pggilan untuk naufal ngan papa jek k and lastly syg, ayg, pggln dr my hubby..


8. Tag lagi 8 orang.


9. Siapakah orang no 1 kepada anda?

Kenalan kat tmpt keje lame mase duk kat jb dulu.. sekrg msg2 dah keje tempat lain..


10. Katakan sesuatu kepada orang no. 5.

Suke sgt bace blog akak.. Mcm2 pengetahuan leh dpt dan belajar mengenai blog..



11. No 3 ada hubungan kepada siapa?

X de hubungan ngan sesiapa.. Hubungan se Islam jek..


12. Bagaimana pula dengan no. 4?

Kenalan blogger gak..



13. Pesanan kepada orang no. 6.

Netti, teruskan keceriaan anda.. U memg sempoi.. huhu..



14. Kata2 cinta kepada orang no. 6.

Kalau lelaki semngt gak nak bg kata2 cinta weii.. huhu..


15. Adakah no 7 dan no 8 mempunyai persamaan?

Same.. 2-2 Pompuan..



16. Berikan 5 perkara yang anda tau tentang orang yang mentag anda.

1. Seorg ibu dan isteri yg penyayang..

2. Ibu kepada seorg baby boy yg comel, ciut miut, bernama Afiq..

3. Suke jln2..

4. Pantang ade contest, minat sgt join.. same jek ngan diriku ni.. hehe.

5. Dan telah memenangi tmpt ke-2 Wedding Photo Contest.. chaiyokk chaiyokk.. hehe..



17. Persamaan antara KAMBING dan LEMBU?

2-2 kena sembelih dulu baru leh wat mkn.. haha..



18. Perasaan anda wat tag ni?

Mcm x habis2 menjawab dr td.. hehe..



19. Adakah anda tau si Razman itu sengal?

X kenal pun sape Razman.. Aduss..


20. a) GAY or b) LESS?

Ish selisih pilihan yg ade..

3 comments:

Liessa said...

hehehe...pening kan menjawab tag...hik hik...

erm baru prasan...muka mama ngan hubby mcm muka selebriti la...hihi..tul tak tipu nie...mama cam farah asyikin...hubby mama cam pbaca brt sukan tv3...abu bakar atan...waa glemer gitu...

mama naufal said...

mak ai, pujian yg keterlaluan.. hehe.. ni x leh ckp ngan hubby ni, bahaya..

Liessa said...

hua hua hua...jgn ckp nnt hubby mama senyum sampai blakang tinge...hak hak...