BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

My Little Prince

13 May 2010

Birth olok-olok lg..

Hari2 adik sebut benda yg same, nak mamam kek, nak mamam kek.. x pernah jemu.. memg anak mama betul, same2 suke mkn kek.. hehe.. Semlm mama layan gak adik, beli kek kat Venus Cake House.. 



Erm kek kat sini sedappp... Kalau mama boring2, mama ajak adik lepak and mkn kat sini jek... Tp disebbkn mlm td adik tido, so mama belikan untuk adik jek kek yg stgah kilo.. Nasib adik x byk bunyi nak yg ade spiderman, kalau x mane mama nak cr.. kek camtu biasanye kena tempah kalau kat area2 sini...

Pg td, berlgsg arh acara pemotongan kek oleh manja mama yg tersgt ngada2 ni.. Psg lilin, "mama cepat nyanyi lagu birthday to you" mak ai, siap nak suh nyanyi.. Layannnn... Mama pun nyanyiknlah lagu tu dgn terpaksa relanye.. haha.. anak.. anak.. mcm2  hal.. ni br sorg.. :-(


Tp yg mama seronoknye, anak mama ni memg akan mkn kek tu dgn sungguh2.. sebb memg dia minat.. jadik x lah rase membazir sgt..


2 comments:

mummy_ayu said...

ah ah..sama geng ngan Ian nie..birthday olok olok..nasib ian tak request nyanyi...

mama naufal said...

anak kan kak, nak x nak terpaksa layan, kalau dah asyik menyebut jek, x sampai hati kalau x belikan, lg2 bile dia suke mkn benda tu..