BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

My Little Prince

07 June 2010

Akhirnye, tiba kejayaan..

Salam semo..
Erm akhirnye tiba juga kejayaan yg mama nanti2kn selama ini..
biarlh ape org nk kate..
biarlah ape org nk cite..
yg pntg mama gembira skrg ni..
sebbnye, manja mama dah berjaya tidak memakai pampers lg..
hahhahahahha ( gelak dgn bangganye )..

Memg lambat kejayaan ini, x mcm anak2 org lain..
mama tau.. ramai budak yg umur 2 tahun ++ dah leh ckp nak kencing n memerut..
tp mgkn manja mama ni terlalu mengada2 yg amat..

Semiggu jek suffer sikit nk melatih adik, pastu dah ok..
Tahniah syg, teruskn kejayaan ini.. 
pasni mama bg "adik" yek.. hahahhaa..
dgn kejayaan ini, mama hadiahkn................


Spender memen.. hahaha.. 
adik sungguh teruja dan berminat nk pakai sebb ade gambo binatang tu..
layannnnnnnzzzzzzzzzzz...........

4 comments:

notti netti said...

aloooo jelos nyaa....my son dah 4 tahun still pakai pampers isk isk isk...

Ummi Eisya said...

naufal dah tak pakai pampers ye..tahniah ye..jimat skit duit beli pampers ni..

nor,mcm ne train dia..nak ajar aleesya lak ni..

mama naufal said...

Kak nett:

lah ye ke?? noor ingt naufal yg plg lmbt, ade lg yg lmbt ke.. hahaha noor tau sebb ape.. anak akak mesti pikir gini, " dr mama perabis duit kat kasut, baik aku still pakai pampers, pdn muke mama".. hahaha.. jgn marah kak.. wakakaka..

mama naufal said...

kak fara:

tq kak.. perkara yg plg lega dlm kepala ni bl naufal dah x pakai pampers.. jenuh gak nor train dia.. yg plg pntg, kena byk sabar, sebb kdg2 diaorg lupe..

2-3 hr pertama kena selalu bwk dia ke toilet @ tanye dia setiap sekurg2nye 10 minit..
lama2 oklah.. slmt mencube..

- eisya lg bijak, mesti cepat fhm..