BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

My Little Prince

29 June 2010

Toy Story 3..

Salam semo..
kali ni nk cite psl rekod pertama yg telah adik lakukan mggu ini..
nak tau ape????????
adik g tgk wayanggggggg... hahhaha..
nekad jek ni mama bwk adik masuk pggung tanpa papa..
mama cume bwk abg fikri n abg faris jek..
kitaorg g tgk cite, TOY STORY 3..

 
Sebenarnye dah lame nk bwk adik g tgk cite ni..
disebbkn adik asyik demam jek, x ok2 lg maka mama pun simpan jelah hasrat ni.
mula2 bwk masuk pggung ni mcm cuak jugk, takut adik x mo masuk sebb gelap.
rupenye jagkaan mama meleset..
adik yg teruja sgt nk masuk pggung tu.. hehe..

mase kat dlm paggung, happy sgt adik..
suara dia jek yg ketawa bukn main kuat..
alhamdulillah, happy sgt mama tgk anak mama mcm tu..
dah semggu adik demam duk jek kat umah..
bl adik dah kembali mcm biasa, mama bersyukur sgt2..





 



 

p/s : esoknye pas kami g tgk wayang, abg fikri dimasukkan ke wad kerana demam denggi..
semoga abg fikri cepat sembuh k..

 

3 comments:

Ummi Eisya said...

dah tgk ye cite ni..best tak..akak pun rasa nak bawak eisya tgk wayang..tapi takut dia nak keluar semula je sebab gelap..hhiii

p/s-ala kura-kura tu kat taman mutiara rini tu..yang taman baru tu..

mama naufal said...

best kak cite ni, naufal ketawa dlm pggung tu, suara dia jek.. keke.. mase naufal kecik pun nor takut gak nk bwk naufal msk pggung.. nilah baru 1st bwk dia..
tp rasanye eisya ok kot..

dah ckp ngan abg psl tmn kura2 tu.. nk suh abg survey tmptnye, ni tgh bercuti kat umah mertua kat jb.. saje bwk naufal ke sini pas kuar sepital..

mama naufal said...
This comment has been removed by the author.