BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

My Little Prince

03 June 2010

Wet World...

Semlm mama, papa & adik g bermandi manda kat Wet World Waterpark....
Sambut ulg thn perkhwinan dgn happy dan cerianye..
Adik yg happy bangat kot.. hehe..
Mama ngan papa x de lah sambut annvrsry mcm org lain..
dgn candlelight dinner berbagai..
Almaklumlah, papa naufal ni terlalu arh romantik yg amat..
Dan lgpun mama rase ngan cr gini jek yg sesuai untuk sambut bersama2 ngan adik..
nk tgglkn adik kat umah tok mak, terlalu arh x sampai hatinye..
Sebb tu mama pilih tmpt mcm ni jek.. Sesuai untuk seisi keluarga..
Yg pntg HAPPY.. ; )





Mood ceria, br nk g arh ni...


Wet World, kami sampai..........


























Dan nak balikkk...


Ni pice mase dah nak blk..
adik terlampau penat, sampai terlentok2 kt dlm kete..
hahahaha.. Kesian..

Baliknye, papa bwk adik g main kat Tasik Y..
Ingt nak suh adik rasmikn kasut ngan bola baru adik..
Hampehh, mengaruk sesaja..
Pice x snap pun, adik dah lepak sgt, mengaruk jek..
nak main tetap nk main, tp merengek lebih..
Ade jek yg x kena..
Saje jek mama & papa dera adik..
Bg adik main sepuas2nye..
Sampai x larat lgsg..
Blk dr Tasik Y, g mkn kat Sri Kenangan Seafood..
pun x snap lgsg pice.. Adik dah mengaruk sgt..
Penatttttttt..

4 comments:

Liessa said...

huhu..sronok nye dpt main air...naufal dh besar...leh main air lame2...afiq cik lg...tak leh main air lelama...

happy anniversary....

aLyNnZ said...

bestnyer g mandi manda..btul tuu lebih seronok lau sambut hr2 penting bersama anak2..

itik tuu cam best jew..mahal tak..?ingat nk belikan tuk danish..

mama naufal said...

Niessa : sebb dia dah besar nor ajak cik abg g tmpt camtu, baru seronok.. afiq leh mandi camtu, tp x leh lama2 arh.. nnt mkn kecut "bebirt" afiq.. hehe..

mama naufal said...

Alyyn : X sampai hati alyyn nk g jejalan tanpa anak.. sejak khwin x pernh g tgk wyg ngan cik abg, sebb x sampai hati nk tgglkn anak kat umah.. hehe..

itik tu rm20 jek.. beli kat tepi jln depn wet world tu.. kalau x de binatang tu confirm naufal takut nk mandi sampai ke tgh..