BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

My Little Prince

29 June 2010

Taekwondo






Salam semo..
erm lame betul mama x update blog ni..
mcm2 yg berlaku.. adik demam berulang2..
last sekali semlm baru dpt punca, rupanye nk kena demam campak..
byk bintik2 keluar dr badan adik..

kat tmn plak tgh musim demam denggi..
abg fikri baru dimasukkn ke wad pd hari ahad kerana positif demam denggi..
blkg umah pun dah berderet yg kena denggi..
msg2 kat hospital skrg..
adusss.. risau betul mama..
harap2 semonye brakhir dengan cepat..

n3 kali ni nk cite psl adik g tgk abg faris n abg fikri lwn taekwondo..
perlawanan ni pd 19 Jun yg lepas..
terlalu sibuk sampai x sempat nk update pun..
disebbkn memg dah ambik gambar2 kat sane,
mama pun update jelah dlm blog adik ni..
supaya dah besar nnt adik dpt gak bc xtvt2 dia sepnjg umur 3 thn ni..






keputusan : abg fikri n faris 2-2 dpt gangsa..
kire oklah tu, lwn byk negeri..
TAHNIAH..........

p/s : naufal akan jadik ahli taekwondo untuk musim depan..
dah tanye master untuk masukkn naufal skrg, tp x leh arh.. lum cukup umur..
kesian anak mama...

0 comments: