BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

My Little Prince

26 March 2010

...Beautiful Blogger Award...

Salam semo.. hehe.. Mama x pernah dpt award pun sebelum ni.. nilah 1st time dpt dr liessa.. Thanks liessa..
Dan sebenarnye mama ade hutang 2 tag yg belum berbayar lg ngan Ibu Afiq yg comel, ciut, miut ni (erm ditujukan buat Afiq perkataan ciut, miut tu, tp kalau ibunye nak jugak bolehlh dipertimbgkn) hehe.. Sowi eh liessa, nnt saya jwb tag tu.. Tggu jiwa tenang dulu ( huhu alasan, ambik award dulu bolehlah plak ek).. Boleh ke gtu?? huhu.. Redha jelah...






THE RULES

1.THANK & LINK THE PERSON THAT GAVE YOU THE AWARD

Tq liessa di atas award ni..

2.PASS THIS AWARD TO 15 BLOGGER YOU'VE RECENTLY DISCOVERED AND THINK ARE FANTASTIC

Mama sebenarnye belum ade ramai lg kenalan blogger ni, tp mama bg jugaklh kat sesiapa yg mama suke follow blog diaorg k.. hehe.. suke2 jek ek..


Erm rasanye tu jek kot... hehe.. jemput terima yek kwn2 ngan hati yg terbuka sebb yg bg ni pun dgn hati yg ikhlas..

3.CONTACT SAID BLOGS AND LET THEM KNOW THEY'VE WON THE AWARD

Nnt mama inform kat blog diaorg ek, dan yg bace blog mama ambik arh sendiri.. hehe..

4.STATE 7 THING ABOUT YOURSELF

Tentang Mama :
1) Wife kepada hubby ku yg BUDIMAN hehe.. En Nasrudin Bin Ismail..

2) Mama kepada anakku yg manja Muhammad Naufal Rafiq Bin Nasrudin..

3) Anak bongsu kepada pasangan suami isteri Yusof ( ayahku ) dan Siti Hajar ( emakku )..

4) Adik kepada 2 org abgku Yazid & Yusri dan 2 org akakku Siti Haida & Zulaifa.. Hehe..

5) Mama suke kuar jalan2, x kire g mane.. Dekat ke, jauh ke, mama on jek..

6) Mama suke sgt bersolek, dr bujang sampai sekrg..

7) Lastly, mama memg sempoi, x suke kacau org, dan org lain jgn kacau mama.. huhu..

Itu jek ye Puan Liessa.. Tq byk2 ye di atas award ni..

1 comments:

Liessa said...

hehehe...ok done...

ala yg kiut miut tu ibu afiq amik tempias nye jerrr...hik hik hik...