BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

My Little Prince

26 March 2010

~ MOMMIES BLOGGER AWARD ~

Ade lg yek kengkawan semo.. Jgn mare.. Dah dpt terima jelah ngan hati yg terbuke.. Tq lagi sekali yek Puan Liessa di atas award ni.. Hahaha hutang tetap lum bayar..



This is what you have to do..

1. Thank and link the person who gave you the award.. post the above award in your entry too..

2. List the date of birth of your first child and your following children.. add also their names..

3. Upload a picture of you with your children..

4. For those mommy to be.. your pregnant picture will do..

5. Pass the award to all mommy bloggers you know! Let them know
 
 
1) Tq Puan LIESSA Di atas award ni.. saya teruja sgt name saya tersenarai.. hehe.. boleh gtu..
 
2) Nama manja mama : Muhammad Naufal Rafiq Bin Nasrudin
Tarikh Lahir manja mama : 12 March 2007


mama & naufal

4) untuk org peknen jek.. boleh ke mama tiru ayat liessa.. hehe.. suke hati mamalh ek.. ahaksss..

5) Disebbkan mama ni baru join ke alam blogger ni, so dgn berbesar hatinye mama nak bg arh Award ni kat semo member2 blogger kat semeste alam ni yg bergelar mama, ibu, mummy, emak, umi dan mcm2 lg arh.. Tq sebb sudi jadik member mama.. Oh keterlaluan perasannye mcm semo org bace blog ni..

0 comments: